Jak mě vidí moje dcera

Dobrý den,
můj táta je ředitel firmy InnerVoice a jmenuje se Jan Roule. Pro ty co ho neznají se tady o něm dozví nové věci a ty co ho znají se dozví též nové věci, o kterých vůbec nevěděli.
Innervoice v překladu znamená vnitřní hlas. Můj táta vám pomůže, aby jste našli cestu k věcem po kterých toužíte. Všichni klienti jsou s ním prozatím moc spokojeni a on je za to moc rád!
Např. Jan Studnička jezdí na koni a od té doby se pořád krok po kroku zlepšuje.
Přihlásit se na zkušební hodinu je strašně jednoduchý. Stačí napsat tátovi mail. On se vám potom ozve. První hodinu můžete mít zdarma. Pokud se vám to bude líbit, tak mu to nějak oznámíte např. mailem a on vám poví další termín na další hodinu.
Táty mail: honza.roule@gmail.com
Zajímavost je, že může být hodina i v terénu. Táta měl pána se kterým chodil na hodiny běhat a tam to všechno probrali.
Táta spolupracoval i s paní Natálii Ondráčkovou která šermuje. Aktuálně je i ve svém věku na žebříčku 4. v České republice.
Abyste se dostali na taťky webovou stránku musíte zadat do webového vyhledávače: www.innervoice.cz nebo www.roule.cz a tam můžete zjistit veškeré informace o firmě innervoice.
Když si najdete stránku www.innervoice.cz tak jsou tam zajímavé články, které byste si mohli přečíst a dozvědět se nové věci.
Můj táta začal v této práci pracovat na podzim roku 2009.
Táta je super a když chci tak mi pomůže třeba matematikou a hned druhý den mi to je jasnější.
A nakonec rozhovor s jedním z klientů s Janem Studničkou, který se věnuje parkurovému skákání.

Dobrý den,
jmenuji se Karolína, je mi 11 let a připravuji článek o tátově firmě. Ráda bych se vás proto zeptala na pár otázek:

Jak jste se dozvěděl o tátově práci?
O tátově práci jsem se dozvěděl díky svým sponzorům, manželům Novákovým.

Co se vám líbí na vzájemné spolupráci?
Spolupráce s Tvým tátou je velmi příjemná, protože ho vnímám více jako přítele, než kouče a naši spolupráci spíše jako kamarádské rozhovory. Pracujeme tak v uvolněné atmosféře a možná, že o to lepších výsledků dosahujeme.

Jak dlouho už jezdíte na koni a co se Vám na tom líbí?
Na koni jezdím od svých devíti let, letos už to tedy bude 18 let a závodím 15. sezonu. Koně mám samozřejmě rád, ale jsem sportovec a tomu pocitu, když spolupráce s koněm perfektně funguje a podaří se dosáhnout vítězství, tomu se nic nevyrovná.

Jaké zlepšení na sobě vidíte za tu dobu, co s mým tátou spolupracujete?
S tátou spolupracuji přibližně jeden rok a za tu dobu na sobě vidím obrovský pokrok. Moje psychické rozpoložení při závodění je mnohem stabilnější a lepší.

Co vás nejvíc baví a proč?
. Nejvíce mě samozřejmě baví závodění s koňmi a ve volnu rád trávím čas s přítelkyní, rodinou a přáteli. Také rád lyžuji.

Jak byste se chtěl nejvíc zlepšit?
V současné chvíli mi nejvíce přinášejí další zkušenosti, takže bych rád co nejvíce závodil na vysoké úrovni.

Kam byste to chtěl dotáhnout?
Mým jezdeckým snem je absolvování nejtěžšího parkuru světa, Hamburského skokového derby. Těch dílčích cílů je samozřejmě mnoho, počínaje titulem mistra ČR, přes starty v soutěži národních týmů, zvané Pohár národů, až po účast na mistrovství světa či olympijských hrách. Poslední dobou také stále častěji myslím na to, že by bylo hezké překonat na koni překážku vysokou 2 metry. Mám toho tedy před sebou dost a dost.

Jak byste chtěl, aby tátova firma vypadala v budoucnosti, aby se vám víc líbila?
Vzhledem k tomu že v tátově případě platí táta = firma, tak těžko říct, v čem by měl být táta lepší. Možná by se mohl více věnovat svému webu, jeho úvahy a zamyšlení si čtu moc rád, ale mohl by je publikovat častěji.

Děkuji!!!!
Kája Roulová

06