„Koučink během běhu“ – standardní součást koučinkového programu

Slavnostně uvádím na trh nový produkt - koučink a běh najednou – najděte si odpovědi na ty nejdůležitější otázky, srovnejte si myšlenky a zároveň zlepšete fyzickou kondici.

Má to jen pozitiva – pro řešení svých vizí a problémů využijete většího prokrvení organismu, běží se pomalu a tím zlepšíte obecnou vytrvalost a zároveň hubnete. Řešíte důležité věci a ta hodina běhání Vám uteče jak voda. Na konci budete mít krásný pocit, jelikož vyplavíte endorfiny. Navíc se může využít týmového ducha a díky tomu je efektivita tohoto procesu fascinující. Skvělý zážitek – uvidíte.

Pokud je zájem, celé se to může nahrávat a tím se ani jedna myšlenka se neztratí.

Přijďte to vyzkoušet – kdo to osobně nevyzkouší, netuší, na co všechno může člověk přijít – první běžecká hodina je pro každého na zkoušku zdarma.

Koučink během běhu se stal standardní součástí mých koučinkových programů a klient si může tuto formu zvolit kdykoli mu to přijde vhodné, přínosné a zajímavé. Využíváme okolí mé kanceláře ve Šterboholech, případně zvolíme jiný terén, například prostředí Kunratického lesa, nebo Stromovky. Je to prostě na nás kdy a kde si zaběháme:-) Vždy jsou k dispozici sprchy a místo na převlečení:-)

Po prvních zkušenostech můžu říci, že možná ještě vhodnější formou je rychlá chůze. Splní to samé co běh a nikoho nevyděsí. Vždy je nejdůležitější pohoda, komfort a dobrá nálada:-) 

Je možné a velmi vhodné i pro týmový koučink. Běží pak celá skupina a koučujeme buď dané téma, nebo se téma volí až na místě. Z praktických důvodů je maximální počet klientů 5.
Běží se pomalu – tempo určuje nejpomalejší ze skupiny a tím se zaručí nerušený zážitek bez zadýchání. Rychlá chůze je kolikrát lepší než běh.


Běžíme 60 minut a během toho probíhá koučink podle standardů ICF.

Co pro to udělat?
Přihlaste se na honza.roule@gmail.com, nebo 603400520 a prostě přijďte:-)

V případě hrozného počasí je možnost celou hodinu udělat velmi podobně, ale bez běhání a v teple na křesílkách.

Přijďte to zkusit.

Krásný den přeje

Honza Roule

Běhání